Blogs

waar e-boeken kopen

Ik heb pas een Sony Reader gekocht en dacht boeken te downloaden van the Sony eBook Library maar dat lijkt niet te kunnen. Het lukt alleen van bol.com waar veel minder boeken opstaan en dan nog veel duurder ook.Of weten jullie beter?Anne marie
Email me when people comment –

You need to be a member of Open Bibliotheken to add comments!

Join Open Bibliotheken

Comments

 • In het puur hypothetische geval dat je er geen bezwaar tegen hebt om op een minder legale manier aan boeken voor je eReader te komen zou je kunnen proberen om een torrent programma zoals utorrent te downloaden.
  Als je vervolgens in Google op te titel van je boek zoekt aangevuld met de trefwoorden epub (bestandsformaat eBooks dat door sony gelezen wordt) en torrent (bestand nodig om boeken te downloaden).

  Dit is natuurlijk puur in het hypothetische geval dat je geen problemen hebt met downloaden. Officieel is dit natuurlijk niet toegestaan!


  Ook zou je kunnen proberen om via een omweg b.v. mbv een credit card boeken aan te schaffen. VOlgens mij was het een tijd geleden ook niet mogelijk om via Amazon buiten Amerika eBooks aan te schaffen met een Buitenlandse credit card. De oplossing hiervoor was om met een buitenlandse creditcard een tegoedbon te kopen, deze aan jezelf cadeau te doen en vervolgens via de cadeaubon eBooks te kopen.
  Niet gebruiksvriendelijk en eigenlijk belachelijk dat dit anno 2010 nog zou moeten, maar als je hierdoor toch goedkoop aan je boeken kunt komen...
 • Hartelijk dank Edwin, vooral de link is zeer useful :-)
  Ik blijf echter geïnteresseerd in de boeken op Reader Store van Sony omdat die veel meer recente Engelse/Amerikaanse literatuur hebben aan vééééll goedkopere prijzen dan bol.com
 • Hoi Anne-Marie,

  Het hangt er helemaal vanaf wat voor soort boeken je zoekt. Er is ook heel veel gratis te krijgen op het web, zowel legaal als illegaal en je kunt vaak ook terecht bij andere online boekenzaken. Klassiekers zijn sowieso geen probeem, die kun je onder meer vinden bij Google Books, Archive.org, project gutenberg, enz. Misschien heb je ook iets aan http://www.onlinecourses.org/2009/11/11/100-useful-links-for-ebook-...?
This reply was deleted.

GO opleidingen

Nedap Librix