Progress, een prachtcongres met Johan Norberg

Waarom meedoen aan al dat doemdenken van politici en media? De wereld stond er nog nooit zo goed voor! Bovendien: geen betere toekomst dan diegene die je zelf maakt. Floreer en creëer! Laat je inspireren door toonaangevende ondernemers en sprekers op ons podium.

Op 23 mei 2017 organiseren de Universiteit van het Leven en U-Factory het congres Progress, in de Zuiderkroon in Antwerpen. De keynote wordt verzorgd door niemand minder dan Johan Norberg.

Thema: vooruitgang
Op zoek naar potentieel voor een hoopvolle toekomst in weerwil van het doemdenken van politici en media

Toelichting
Dit internationaal congres is een gezamenlijke organisatie van de Universiteit van het Leven en U-Factory. Het congres is een namiddagprogramma en sluit aan bij het Collectief Atelier 2017 van U-Factory in de voormiddag. Tijdens de eerste sessie van het congres (14 uur – keynote Jeff Gaspersz) worden de gemeenschappelijke conclusies uit dit co‑creatieatelier interactief behandeld door de keynote speaker.

13.00 uur Onthaal
14.00 uur Jeff Gaspersz, Hoogleraar Nijenrode Business University en adviseur op het gebied van innovatiemanagement
15.20 uur Muzikale omlijsting Stijn Meuris
15.30 uur Pauze