Blogs

De branchevereniging, het sectorinstituut en stichting Bibliotheek.nl slaan de handen ineen om samen de sector optimaal van dienst te kunnen zijn.
Er wordt een nieuwe traditie in het leven geroepen: een gezamenlijk jaarlijks, tweedaags bibliotheekcongres.
Noteer in uw agenda: donderdag en vrijdag 9 en 10 december.
Locatie: MECC in Maastricht
Het worden twee spetterende dagen voor iedereen die bibliotheekwerk vormgeeft: professionals, bestuurders, samenwerkingspartners. Kennisuitwisseling, nieuwe producten, prijsuitreikingen, ontmoeting en debat, de algemene ledenvergadering en natuurlijk een diner en een swingend feest op de eerste avond. Dit mag niemand missen.
Het evenement is toegevoegd aan de Agenda van B20: http://bibliotheek20.ning.com/events/nationaal-bibliotheekcongresEmail me when people comment –

You need to be a member of Open Bibliotheken to add comments!

Join Open Bibliotheken

Comments

  • Hee, wat interessant! Ik zal eens kijken of ik vanuit de KB kan komen, en dan neem ik mijn oude 'rugzakje met UB Nijmegen' ervaring ook mee :-)
  • Dat vind ik wel een goede suggestie Josje. Over de muren kijken. Beter nog: verwijderen die muren!
  • Ik hoop dat dit congres, naast een ontmoetingsplek voor iedereen uit de OB-wereld, óók de contacten tussen de OB-wereld en "de rest" van de (Nederlandse) bibliotheekwereld zal bevorderen.

    Anders dan in de meeste andere Europese landen en zeker in vergelijking tot de Verenigde Staten, is in Nederland het openbare bibliotheekwezen veel meer een wereld apart, gescheiden van de wetenschappelijke en speciale bibliotheken. Aparte vaktijdschriften, aparte (plannen voor) bibliotheekopleidingen ... het wordt tijd daar verandering in te brengen. Liever geen exclusief OB-congres dus!
  • Bij mijn weten is er meer nog niet bekend nee, maar dat komt in de loop van de komende maanden vast wel goed? Het is wel lekker naast de deur voor jou :-)
This reply was deleted.

GO opleidingen

Nedap Librix