Blogs

Er zijn projecten waar ik een grote glimlach op mijn gezicht van krijg. Dat was onlangs het geval toen ik op de Bieb- en Archiefhyve las over het Bunkerproject van de Arnhemse Stichting Wijken voor Kunst. Deze vrijwilligersorganisatie heeft als doel om Arnhemse wijkbewoners in contact te brengen met de lokale cultuur, erfgoed, geschiedenis, cultuurhistorie en kunst. Zij hebben in samenwerking met de Arnhemse Bibliotheek en het Gelders Archief een tentoonstelling opgezet rondom de openstelling van een atoomschuilkelder in de volkswijk Klarendal. Om de buurt erbij te betrekken zijn ze zeer actief mensen gaan benaderen via hyves. Binnen 8 dagen hadden ze 356 vrienden inmiddels. Een mooie prestatie! Meer informatie over het project en hun aanpak op hyves is te vinden in de blogpost op de Bieb- en Archiefhyve. Ik ben erg benieuwd hoe het project verder verloopt. Maar de samenwerking tussen de organisaties met de doelgroepen en de inzet van sociale netwerken verdient van mij alle lof en aanbeveling!
Email me when people comment –

You need to be a member of Open Bibliotheken to add comments!

Join Open Bibliotheken

Comments

  • You're welcome
    Ik moet zeg dat Max goed werk aldaar verricht. Inmiddels tegen de 950 vrienden en interessant om de verhalen van de diverse bewoners aldaar te lezen.
  • Die doken ook op in mijn Hyvemail en ik moet eerlijk zijn: omdat het sympathiek klonk en er ook zo uitzag heb ik ze geaccepteerd als contact maar ik had nog niet gekeken waar ze nu precies voor stonden. Gek genoeg lees ik dit verhaal dan weer wel helemaal.
    En zo is de cirkel dan toch weer rond. Bedankt voor de toelichting!
This reply was deleted.

GO opleidingen

Nedap Librix