Jeanine Deckers commented on Open Bibliotheken's blog post Maakt een échte bibliotheekopleiding nog kans, in Nederland?
"@Ed,
Toen ik dit stuk las bedacht ik me opeens dat ik een half jaar geleden beloofde om hier ook af en toe een stuk te (dubbel-)plaatsen, maar dat ik dat na die eerste keer nooit meer gedaan heb. Had ik met dit stuk bij uitstek kunnen doen, maar dat…"
Jan 4, 2015
Jeanine Deckers commented on Open Bibliotheken's blog post Maakt een échte bibliotheekopleiding nog kans, in Nederland?
"@Ed,
Of je met zo'n opleiding nog aan de bak komt is de kip of ei vraag: de opleiding nu sluit niet aan, dus de studenten van nu komen niet aan de bak en omdat er geen werk is bestaat er ook geen opleiding.
Intern opleiden lijkt me een goed idee maa…"
Jan 2, 2015
Jeanine Deckers posted a blog post
Ter gelegenheid van het 4-jarig bestaan van de Airport Library is dit filmpje gemaakt. Het geeft een beeld van een aantal activiteiten die we in die vier jaar georganiseerd hebben op Schiphol.
Jul 18, 2014
Jeanine Deckers posted a blog post
Waarom bekruipt mij toch zo vaak het gevoel dat medewerkers van landelijke en provinciale organisaties hun klanten minachten? Waarom lijkt het alsof ze eigenlijk liever andere klanten zouden willen hebben? Niet allemaal, haast ik mij te zeggen, maar…
May 16, 2014
Jeanine Deckers commented on Jeanine Deckers's blog post Het einde van de Airport Library
"@ Jeroen,
Een aparte stichting is waarschijnlijk een prima idee om de boel te beheren. Maar het is een vergissing om te denken dat je dit commercieel kunt uitbaten. Er zijn namelijk geen inkomsten, het kost alleen maar geld. Het is inderdaad een moo…"
Apr 30, 2014
Jeanine Deckers posted a blog post
Inderdaad, de Airport Library gaat dicht. We weten al ruim een jaar dat we deze zomer zouden moeten gaan verkassen want Schiphol gaat “onze” boulevard verbouwen en daarom moesten we tijdelijk even weg. Na de verbouwing zouden we waarschijnlijk op on…
Apr 26, 2014