Forum

Goede informatieprofessionals zijn goud waard in een bedrijf. Zoeken naar informatie kost weliswaar geld, maar het vinden van informatie levert geld op. Een goede investering dus! Dat wordt ook weer eens bewezen tijdens de Young Talent Track van hetKNVI Jaarcongres

Op dit podium presenteren zich zes jonge inspirerende talenten. Nieuwe inzichten die met lef en durf bedacht zijn worden kort en krachtig middels pecha-kucha gepresenteerd. Aan bod komen de effecten van vernieuwing in een organisatie, of het nu gaat om slim usability design of een bijzonder Sharepointproject. De track laat je een hele andere kant zien van het informatievak, waarbij technische innovatie en het doorbeken van oude denkpatronen centraal staan.

Laat je uitdagen door deze jonge talenten en hoor wat zij teweeg brengen! Doe nieuwe inspiratie op of maak kennis met je toekomstige collega's. In deze track wordt een verbinding gelegd tussen wat oud geleerd is en nieuw gedaan wordt. Zodat we met elkaar weer trots kunnen zijn op ons vak, en op de vernieuwing die gaande is. De zes jonge talenten zijn zorgvuldig door een vakkundige jury geselecteerd!

Meld je nu aan als deelnemer aan het congres 

You need to be a member of Open Bibliotheken to add comments!

Join Open Bibliotheken

Email me when people reply –