Forum

Replies

 • Hoi Judy, sinds de overgang naar Wasabi is Netvibes vaak instabiel, alhoewel het de laatste paar weken een stuk beter gaat. Helemaal blanco heb ik nog niet gezien echter. Het kan soms ook aan de browser of je verbinding liggen. Het kan ook wel eens helpen om het geheugen eens lekker op te schonen met CCleaner. Maar om zeker te weten of het aan lokale instellingen ligt of aan Netvibes zou je ook kunnen overwegen een nieuwe account aan te maken met een ander email-adres. Als die het dan wel goed doet ligt het in ieder geval niet aan je pc.

  Succes ermee!
  • Dag Edwin,

   Danjewel voor de adviezen. De cccleaner heeft al gewerkt, de grote schoonmaak is gedaan. Bedankt voor de tip. Helaas mijn Netvibes pagina blijft blanco. Ik heb een nieuw account aangemaakt zonder problemen, maar ben ik nu al mijn feeds kwijt? Dat zou jammer zijn, maar met een schone lei beginnen is niet altijd slecht. Is het zo dat je iemands netvibes pagina kan zien als die openbaar is gemaakt?

   Groetjes, Judy
   • Ik denk niet dat je feeds kwijt zijn hoor Judy, ze worden waarschijnlijk alleen niet meer goed weergegeven. Kun je nog wel bij die menubalk bovenin? Als dat zo is moet je eens klikken op 'inhoud toevoegen'' en vervolgens op 'feed toevoegen'. Onder de tekstbalk zie je dan staan "OPML exporteren". Klik op exporteren. Ga dan naar die nieuwe account en importeer daar vervolgens het bestand weer. Ben benieuwd of je dan alles weer wel te zien krijgt. Het kan zijn dat er een storing rondom jouw account is, o.i.d.

    Er zijn twee varianten van je netvibes, naast 'inhoud toevoegen' vind je ook nog een tabje 'beheer pagina's' Daar kun je ook je openbare weergeven. Je kunt je persoonlijke helemaal openbaar maken maar je kunt er ook tabs uit verwijderen, die je liever niet deelt.

    Ik ben benieuwd.
    • Dag Edwin,

     Van Netvibes kreeg ik volgend antwoord :

     Hi Judy,
     I've just made a manipulation in your data base. If the problem persists, Clear your browser cache :
     Log out of your netvibes account and close all other open browser windows.
     Click the Tools menu at the top of your browser, and then select Internet Options.
     Click the General tab.
     Click Delete in Browsing history part.
     Click Delete all.
     Click Yes.
     Click Ok

     Clovis

     Dit werkte echter niet. Ik kreeg weer een blanco pagina.
     Daarna heb ik eens geprobeerd om bij Firefox mijn account te openen en dit lukte wel.
     Dus het ligt aan Internet Explorer.
     Misschien moet ik toch maar eens de raad van mijn jongste opvolgen en de IE niet meer gebruiken.
     Voor alle veiligheid kan ik misschien toch beter eens het exporteren naar de nieuwe account proberen nu ik in Firefox opnieuw een menubalk heb. En zeker vanaf nu alles in Google readers steken als extra.

     Bedankt voor je hulp. De cc cleaner doet goed werk.
     Groetjes,
     Judy
     • Hoi Judy,

      Graag gedaan. Ik ben het eens met je jongste :-)
This reply was deleted.